Облекло за завръщане в офиса – основни видове бельо, които трябва да имаме

Облекло за завръщане в офиса – основни видове бельо, които трябва да имаме Спокойното настроение на летните отпуски бавно си отива и е време да се завърнем в офиса с пълна сила. За да се чувствате уверени в деловите дрехи, са необходими няколко прости помощника.
Ако искате да вдъхвате респект на работното си място и да изглеждате елегантно, трябва да имате облекло, изпипано до последния детайл. И най-хубавият костюм или луксозна рокля могат да бъдат съсипани от неподходящото бельо. Няма нищо по-лошо от това да се чудите дали изглеждате добре и да не можете да се съсредоточите върху важните срещи.
За щастие, днес на пазара има много помощници, които ще ви спестят главоболия и ще подобрят облеклото ви, така че да можете да се съсредоточите върху това, което е наистина важно.

Безшевно бельо
Безшевно бельо е онова дамско бельо, което няма шевове по ръбовете и не се очертава под дрехите. Безшевното бельо е най-често с лазерно изрязани краища или с лепени кантове, така че да остане напълно незабележимо.
Най-практичното нещо под слънцето е безшевният, гладък сутиен, който не отвлича вниманието от облеклото ви. Разбира се, безшевните бикини или прашки са задължителни, защото те ще останат невидими и под най-тясната пола.

Нещо леко за под сакото
Следващите есенни месеци, със сигурност, ще ни донесат и малко време на „циганско лято“. За да можете да носите елегантно сако и през тези дни без да ви е много горещо, заложете на обикновен изчистен потник вместо на риза. За официалните поводи и вечерните партита сменете потника с красив дантелен корсет, който да ви придаде изтънченост и елегантност.
A person posing for a picture

Description automatically generated with medium confidence

Тайната на бялата риза
Един от най-честите ни сутрешни въпроси е какво бельо да изберем под светла рокля или класическа бяла риза. Често срещана грешка е избора на бяло бельо. Всъщност, то се отличава под дрехите също като черното. Най-правилният избор е бежовият цвят, който се слива идеално с кожата. Горещо ви препоръчваме да се сдобиете с няколко бежови гладки сутиена с подвижни презрамки, защото те пасват идеално под голяма част от дрехите, дори и черните такива.

Стегнато тяло без фитнес
Някои видове рокли, поли или тесни панталони с висока талия безмилостно ще обгърнат и подчертаят всеки детайл от тялото ви. При тези кройки на помощ идва интелигентното стягащо бельо. За целодневно носене заложете на леко оформящо бельо, което просто ще изглади контурите на тялото ви. За официалните поводи и моментите, в които имате нужда от по-силно оформяне, заложете на стягащо бельо със средна или висока степен на стягане. То ще изглади линиите на тялото ви и може оптически да ви втали с до два размера. Въпреки стягащите ползи на силно стягащото бельо, не ви препоръчваме да го носите повече от някоко часа, защото това не е здравословно.
Two women in lingerie

Description automatically generated with low confidence
Красиви и стройни крака
В днешно време дългите чорапи и чорапогащниците могат да направят чудеса за краката ви. На пазара има много модели, които оформят краката и задните части, благодарение на леко стягащия им ефект. Освен, че чорапогащниците могат да оформят краката ви и да изрявнят тена им, те също така ще ви стоплят в по-хладните дни. Препоръчваме ви да се снабдите с чорапи и чорапогащници с плътност 40-60 DEN за по-топлите дни, и такива с плътност 80 или 100+ DEN за по-студените дни.
 
21.09.2022, 09:15 часа
1759 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha