Доброто е заразно: Тони Дуковски получи нов лаптоп и телевизор /снимки/

Доброто е заразно: Тони Дуковски получи нов лаптоп и телевизор /снимки/ Обичаният от всички врачанин Тони Дуковски получи нов лаптоп и телевизор от популярните врачани Мартин Харизанов и Васко Врачовски, научи агенция BulNews. 
Преди дни двамата разбрали, че преносимият компютър, с който Тони Фотото разполага, се включва все по-бавно и това го затруднява при обработката на снимките, които той всеки ден прави и публикува в социалната мрежа. Така във вторник Мартин Харизанов и Васко Врачовски с лични средства закупили и подарили чисто нов компютър на вечно усмихнатия фотограф.
„Не спирай да снимаш Тони! Не си го и помисляй! Техника се купува, талантът и чистите сърца са кът... Враца се гордее с теб! Ние няма да те оставим“, написа в профила си във фейсбук Мартин Харизанов.
Припомняме, че преди година от сдружение „Благотворни приятели“, в което членуват и двамата врачани, подариха на вечно усмихнатия фотограф и нов апарат, за да продължи да създава настроение сред жителите и гостите на града под Околчица.

Добрата новина! Сдружение „Благотворни приятели“ подари нов фотоапарат на Тони Дуковски /снимки/

Благодарствената реакция на Тони Дуковски не закъсня.
„Драги приятели, иска ми се да споделя с вас приятната изненада, която получих. Двамата мои приятели Мартин Харизанов и Васко Врачовски ме посетиха в нас и ми  подариха нов лаптоп, който не съм и сънувал. Целта е била, че още е рано да се   отказвам да снимам. Помните как миналата година тия две момчета ми подариха и фотоапарат, с който досега стрелях с обектива по вас, без дори да ви питам. Малко е   да им кажа БЛАГОДАРЯ“, споделя щастливият фотограф, малко след като получи компютъра.
Когато двамата отишли в дома на Тони, за да му подарят лаптопа, жената, която се грижи за него им споделила, че телевизорът, с който обичаният врачанин разполага, се чупи всеки месец. Това налага постоянното му носене на ремонт, за който Тони често да бърка в джоба си. За да му помогнат, Мартин Харизанов и Васко Врачовски решили да му купят чисто нов и модерен телевизор. Така, избягвайки умишлено политиката, въпреки че са членове на различни партии и имат различни пристрастия, доброто и силната връзка с Тони Дуковски ги обединило. Вчера двамата подарили на фотографа новия телевизор, на който той вече се радва у дома.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
22.09.2022, 08:53 часа
3725 0