Сеир в сръбския „Биг Брадър“! Емо Къртицата от Монтана скочи на бой на съквартирант, изгониха го от формата и го арестуваха /видео/

Сеир в сръбския „Биг Брадър“! Емо Къртицата от Монтана скочи на бой на съквартирант, изгониха го от формата и го арестуваха /видео/ Култовият монтанчанин Емил Каменов, който е участник в сръбския риалити формат „Задруга“, подобен на родния „Биг Брадър“, спретна невиждан сеир в ефир, научи агенция BulNews. Той, заедно с друг участник в предаването, скочил на бой на съквартирант, поради което и двамата нападатели са изгонени от формата и арестувани. 
Каменов нашумя след участието си в друго риалити от близкото минало - „Къртицата“. Преди две седмици той продължи кариерата си на участник в подобни формати, като влезе в „Задругата“, което е хит в западната ни съседка. Престоят му обаче не продължил дълго, след като показал лютия си нрав. 
Ожесточен спор между участници ескалира в бой, в който нашенецът взима дейно участие. Един от съквартирантите - Кристиян Голубович, налетял на друг, като започнал да го удря с юмруци по главата. Емил Бугарина, както го наричат съседите, веднага се присъединил към насилника, докато останалите участници крещят и ги молят да спрат, ужасени от грозната сцена.
„Това е изключително тежко провинение в шоуто. След схватката е взето решение и двамата побойници са отстранени заради физическо насилие“, съобщават сръбски медии. След като са напуснали великолепното имение в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която веднага ги е задържала.
След ареста Каменов говори пред местен портал и изтъкна, че съжалява, че изобщо се е стигнало до инцидента.
„Съжалявам, че позволих на някой да ме провокира със системно психологическо изтезание“, заяви той и благодари на продукцията за оказаното доверие и изрази голямо съжаление, че се е поставил в тази ситуация.
Предлагаме ви да видите видео от мелето:

 
03.10.2022, 16:55 часа
15426 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha