Драма в Чипровци! Мъж изчезна с врачански джип в Балкана, започна мащабна акция по издирването му

Драма в Чипровци! Мъж изчезна с врачански джип в Балкана, започна мащабна акция по издирването му Мъж е изчезнал в Чипровския Балкан, научи агенция BulNews. Той е в неизвестност от снощи, след като съобщил на близките си, че е заседнал с джипа си. 
За случая съобщи кметът на градчето Пламен Петков. Той заяви, че изчезналият е Павлин Найденов, познат в Чипровци като Палчо Техниката. Вчера той бил излязъл в планината с белия си джип „Сузуки“ с врачанска регистрация. Към 18 часа се обадил на сина си, който живее в чужбина, и му казал, че е заседнал в тресавище. След това близките му загубили връзка с него. 
Вече е започнала мащабна акция по издирването на мъжа, в която са се включили специализирани екипи и горски служители. Пожарната е изпратила дрон, с който да бъде огледан районът. Близките са изискали от прокуратурата информация за координатите на мобилния телефон на Найденов. 
Периметърът, който трябва да се провери обаче е изключително голям. По тази причина кметът на Чипровци моли съгражданите си за помощ. Петков призовава, ако някои случайно е забелязал Палчо вчера в планината, да даде информация за района в който го е видял. 
 
07.11.2022, 10:10 часа
5215 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha