Тошко Йорданов обяви кога ще проведат изборите

Тошко Йорданов обяви кога ще проведат изборите Предсрочните парлментарни избори ще са на 12 или 19 март догодина. Тази прогноза направи зам.-председателят на "Има такъв народ", чиято партия не успя да прескочи 4% бариера и не влезе в настоящия парламент.
Това, което правят ГЕРБ, ДПС и БСП, е с цел да манипулират предстоящите избори с хартиена бюлетина в тяхна полза, заяви той в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. По думите му "Продължаваме Промяната" и "Демократична България" са политизирали темата.
Според Йорданов сегашните машини, купени от ГЕРБ, подлежат на манипулация. Доказан факт, не в България. В България има основателни съмнения. Мога да дам няколко примера - никога досега държавата не е правила одит на "Информационно обслужване", което в крайна сметка сумира данните. Не е проблемът в тази флашка, която Бойко Борисов я разнася, каза той.
Тошко Йорданов коментира още, че ИТН ги няма в парламента и няма кого да обвинят. Сега започва играта кой да бъде виновен, че ще се ходи на избори. ДБ сега ли откриха, че БСП са двулични, къде им беше акълът в предишния парламент, каза Йорданов. 
Заместникът на Слави Трифонов допълни, че ако ИТН сега бяха в парламента, щеше да има правителство и председателят на НС нямаше да е от ГЕРБ. Той обвини ПП в лицемерие, че публично се обявяват срещу ГЕРБ, а в същото време при тяхното управление са назначавали кадри на ГЕРБ.
20.11.2022, 15:53 часа
907 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha