Само за ценители! Краси Радков представя вината на изба "ШаТони" на грандиозно събитие в хотелски комплекс "Ариел" в Мездра

Само за ценители! Краси Радков представя вината на изба "ШаТони" на грандиозно събитие в хотелски комплекс "Ариел" в Мездра Един от най-обичаните съвременни български актьори Краси Радков ще бъде специален гост на хотелски комплекс "Ариел" в Мездра, научи агенция BulNews. Той ще представи продуктите на винарска изба "ШаТони" на тематична вечер, с която ще бъде даден старт на сезона на червеното вино. 
Като човек от Северозапада, Краси има главната заслуга за популяризирането на нашия край. От него българите са научили много за диалекта и обичаите, за кулинарията и щуротиите, които само врачани умеят да правят. Той обаче е и виден сомелиер и познавач на хубавото българско вино. 
Домакините ни споделиха, че любимецът на публиката е приел тяхната покана с едно условие – „Вино да се лее!“. За тази цел са приготвени няколко бъчви, които ще бъдат на разположение за гостите на събитието и всеки ще има възможността да „Дегустира на корем” до късните часове на нощта. 
Събитието ще се проведе на 26 ноември от 19.30 часа. Стартът ще бъде даден с изискан welcome drink в лобито на хотел „Ариел“, където Краси Радков и технолога на избата Красимир Андреев ще направят презентация, „както само едни врачани знаят“. 
Вечерта ще продължи  в ресторанта на комплекса с шоу програма от Краси Радков и DJ Barter. 
Кувертът за вечерта е на цена от 75 лева, а резервация може да направите на телефон: 0888 395 015
25.11.2022, 08:50 часа
1058 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha