Направи добро! Кампания набира средства в помощ на децата от Дневен център „Зорница“ във Враца /снимки/

Направи добро! Кампания набира средства в помощ на децата от Дневен център „Зорница“ във Враца /снимки/ Кампания набира средства в помощ на децата от Дневен център „Зорница“ във Враца, научи агенция BulNews.
С медията ни се свърза организаторът - Данислава Пеевска. Тя разказа, че е започнала благотворителното събитие за набиране на средства в помощ на децата от ДЦДМУ/Дневен център за деца и младежи с увреждания/ "Зорница" във Враца с директора Христина Младенова. 
Целта на кампанията е изграждане на „Солна стая“ за децата със специални нужди. Центърът е получил оферта от фирма, която е на стойност 26 546.40 лева, но тази сума е непосилна за социалното заведение.
"За индивидуалните нужди на децата са необходими и инвалидни колички, проходилки, както и други съоръжения, които да улеснят престоя им в дневния център“, допълни организаторката. 
Желаещите да подпомогнат, могат да го направят в поставените кутии за дарения, чиято локация е описана във фейбук страницата на центъра По - добър живот за децата на ДЦДМУ "Зорница". Там ще бъде качвана и информация за предстоящите събития, свързани с благотворителната организация.
Сметка за дарения: 
IBAN: BG16UBBS80023108483310
BIC: UBBSBGSF

Титуляр: ДЦДМУ"Зорница"
Основание: дарение
24.11.2022, 08:40 часа
2128 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha