Жандармеристи окупираха видински квартал! Пратиха 7 души в ареста, иззеха оръжие и дърва

Жандармеристи окупираха видински квартал! Пратиха 7 души в ареста, иззеха оръжие и дърва Служители на реда осъществиха мащабна акция във Видин, съобщиха от МВР.
Вчера на територията на кв. „Нов път“ в областния град, служителите на реда провели специализирана операция за противодействие на битовата престъпност и профилактиране на активния криминален контингент.
В хода на акцията били образувани девет досъдебни производства и пет предварителни проверки.
Униформените пратили седем лица в ареста за 24 часа.
От проверените къщи в квартала криминалистите иззели нередовна пушка, 12 кубика дърва, регистрационна табела от МПС, която била обявена за международно издирване, 12 кг нарязан тютюн и 360 къса цигари без бандерол.
По време на контролна дейност от 9 до 16 часа, полицаите проверили 208 МПС-та и 415 лица, като 22 от тях били криминално проявени.
За нарушения били съставени 19 акта и 30 фиша по Закона за движението по пътищата, Закона за българските лични документи и Кодекса за застраховането.
Полицейските служители изготвили 19 протокола по чл.81 от Закон за Министерството на вътрешните работи, две заповеди за прилагане на принудителна административна мярка и връчили 16 електронни фиша. 

*Снимката е илюстративна
25.11.2022, 11:38 часа
644 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha