Пуснаха в продажба календар с красавици "Мечтата на механика 2023" /снимки/

Пуснаха в продажба календар с красавици "Мечтата на механика 2023" /снимки/ Твърде "леко" облечени момичета в автосервиз е вторият еротичен календар на германския фотограф Франк Лутцебек, който вече се появи на пазара.
В широкоформатния постерен календар на професионалния фотограф Франк Люсебек дванадесет атрактивни модела, секси и съблазнителни, са подредени в елегантни пози.
Разбира се, трудната и често мръсна работа в автосервиза не предполага високи токове, почти пълната липса на дрехи и лъчезарни усмивки. Въпреки това, почти всички произведения на немския майстор на еротични снимки са изградени върху този контраст.
Красиви жени и красиво реставрирани ретро автомобили: този календар е перфектната декорация за стените на работилницата и ще бъде оценен както от любители механици, така и от автомобилни ентусиасти и шофьори на винтидж автомобили.
14 страници висококачествена хартия, 475х330 мм, корицата е покрита с гланциран лак. Копие от стенния календар "Мечтите на механика" струва 17 евро. 
12.12.2022, 12:00 часа
1316 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha