Осъдителни присъди във Виена за изнасилване и убийство на 13-годишно момиче

Осъдителни присъди във Виена за изнасилване и убийство на 13-годишно момиче Трима млади мъже бяха осъдени за убийството и изнасилването на 13-годишно момиче във Виена, съобщи ДПА. Окръжният съд в австрийската столица им наложи снощи дълги присъди.
Най-възрастният подсъдим, 24-годишен, бе осъден на доживотен затвор за убийството. Съдебните заседатели приеха за доказано, че той е дал смъртоносна доза наркотик на момичето. Те решиха също, че другите двама подсъдими, съответно на 19 и 20 години, също са отговорни за убийството, заради бездействието си и това, че не са предотвратили смъртта на 13-годишното момиче. Двамата мъже получиха присъди съответно по 20 и 19 години лишаване от свобода. Присъдите обаче не са окончателни.
Според обвинителния акт 13-годишното момиче искало да прекара въпросната нощ, през юни 2021 г., с мъжете, родени в Афганистан, и по-късно да се прибера у дома в предградие на Виена. Четиримата се събрали в апартамента на един от мъжете, където заподозрените сложили най-малко шест таблетки екстази в напитката на момичето, след което го изнасилили. Впоследствие жертвата починала от свръхдоза. След настъпването на смъртта тялото ѝ било захвърлено в тревата край пътя.
Обвинението се позова, наред с други неща, на токсикологичните тестове, ДНК следи, нараняванията и видеозапис с мобилен телефон от последните конвулсии преди смъртта на жертвата, които един от мъжете записал непосредствено след изнасилването.
03.12.2022, 10:45 часа
615 1
Коментари

миличките

03.12.2022, 18:17 часа
бежанци! ама не ги наказвайте , бе !!! Бе! Простаци европейски ! Елате чернилки прости да ни насилвате момичетата ! Дупки между очичките мигрантски проклети боклуци ....,ама не - убийците имат права ! хахахаха .Планетата плаче за Пришествие !
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha