Хубаво е! Във Враца отвори врати модерна клиника за домашни любимци /снимки/

Хубаво е! Във Враца отвори врати модерна клиника за домашни любимци /снимки/ Наскоро във Враца бе открита ветеринарна клиника "Санте Вита“, специализирана в лечението на домашни любимци, научи агенция BulNews. 
Тя се намира на бул. "Христо Ботев" №78 (площад "Руски", срещу бензиностанцията).
Проектът е естествено продължение на успешната вече 15 години ветеринарна практика в Козлодуй.
Под един покрив са обединени два амбулаторни кабинета; диагностичен блок със сектор за образна диагностика; хирургично отделение с предоперационна, асептична операционна зала и стационар за следоперативен престой и наблюдение.
Рецепцията на клиниката разполага с уютна чакалня и богато заредена аптека с продукти на доказани производители, висок клас ежедневни и диетични храни. 
Екипът на „Санте Вита“ се състои от специалисти с дългогодишна практика, членове на професионалните асоциации по ортопедия и травматология, кардиология, дерматология, както и от млади амбициозни ветеринарни лекари, и обучени асистенти.
В ежедневната си практика ветеринарните лекари от „Санте Вита” разчитат на модерно медицинско оборудване: дигитална система за рентгенография, цветен доплероф ехограф, последен модел анестезиологична машина с вграден вентилатор за командно дишане, пациентен монитор с капнограф, ендоскопи за гастрос-, бронхо-, рино- и отоскопия, пълен набор лабораторна апаратура за кръвен анализ.
Портфолиото от услугите включва профилактични и специализирани прегледи, параклинички изследвания, образна диагностика, голям брой мекотъканни и ортопедични операции.
Основната цел на „Санте Вита“ е да предоставя висококвалифицирана ветеринарномедицинска помощ в крак с модерните разбирания и научни постижения.
Работното време на ветеринарна клиника „Санте Вита“ е от 9.00 ч. до 19.00 ч., без почивен ден.
Телефон за консултации и записване на часове: 0878 898 800.
13.12.2022, 08:40 часа
9600 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha