Иванчева дели една килия с акушерката Емилия Ковачева, пребила новородено бебе

Иванчева дели една килия с акушерката Емилия Ковачева, пребила новородено бебе Десислава Иванчева дели една килия с акушерката Емилия Ковачева, пребила новородено бебе, съобщи в. "България днес".
Бившата кметица на столичния район „Младост“, която бе осъдена за корупция, влиза в кухнята на Сливенския затвор. Там тя ще е с акушерката Емилия Ковачева, с която са въдворени в една килия.
Ексуправничката е в женския затвор от близо месец. Там беше изпратена и заместничката й Биляна Петрова. Двете получиха съответно 6 и 5 г. лишаване от свобода.
След зрелищната акция по задържането им пред Спортната палата те изкараха 8 месеца в килия и около 1 г. и половина под домашен арест. Това време ще им бъде приспаднато от присъдата, но за да намалят още повече наказанието си, Иванчева и Петрова поискаха да работят. Чрез социалните мрежи се примолиха на бизнесмени от Сливен да ги наемат. Условието е да им осигурят транспорт от и до панделата, а също и да ги пази служител от охраната. На Иванчева това изобщо няма да й се наложи, защото тя е получила предложение и започва работа в кухнята на затвора.
„Деси не знае как е дошло това предложение, но е много благодарна за предоставената възможност“, казва близък на бившата кметица. По думите му със заплатата от 240 лв., която ще взима, Иванчева смята да изплаща глобата от 12 бона, която й наложи съдът с окончателното решение.
14.12.2022, 15:31 часа
1148 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha