Продават стари автобуси и камиони на "Тролейбусен транспорт-Враца"

Продават стари автобуси и камиони на "Тролейбусен транспорт-Враца" Стари автобуса и камиони, собственост на "Тролейбусен транспорт-Враца", ще бъдат продадени. Това решиха общинските съветници на редовна сесия по-рано днес.
Мотивираното предложение е внесено от управителя на дружеството Виктория Христова-Начева. Тя е поискала съгласието на местните сенатори за продажбата на 9 ненужни и неизползвани превозни средства – 5 автобуса „Рено ТЦП“, 1 бус „Ситроен Джъмпер 35“, 2 камиона „Газ 53“ и 1 камион „Шкода МТМ“, собственост на „Тролейбусен транспорт – Враца” ЕООД. 
Шефът на дружеството, във връзка с обновяване на автопарка по проект „Модернизация на градския транспорт в Община Враца“ с 9 нови тролейбуса, 13 нови електробуса, 1 специализиран автомобил с работна площадка /Вишка/ „Рено“, както и закупени чрез лизинг 14 автобуса „Исузу“, предлага старите ненужни и неизползвани превозни средства да бъдат продадени. 
Превозните средства, предложени за продажба, се намират на територията на депото на „Тролейбусен транспорт – Враца” ЕООД, като заемат немалка част от него и пречат за нормалния работен процес.
Лицензиран оценител е извършил експертна оценка на ненужните и неизползвани превозни средства и е констатирал техните пазарни стойности.
Предложението бе гласувано и прието от общинските съветници с 32 гласа "За", без "Против" и с 1 "Въздържал се".
20.12.2022, 12:07 часа
789 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha