От последните минути! ТИР разпиля хартиени бали на "Турския завой" на Е-79 край Мездра, трафикът е затруднен /снимки/

От последните минути! ТИР разпиля хартиени бали на "Турския завой" на Е-79 край Мездра, трафикът е затруднен /снимки/ ТИР разпиля хартиени бали на международния път Е-79 край Мездра, видя отново първо репортер на агенция BulNews. 
Поредният инцидент е станал преди около 30 минути, на острия завой при село Ребърково, по-популярен като "Турския".
Шофьорът на софийски ТИР с врачанско ремарке влязъл с по-висока скорост на завоя и част от натоварената отпадъчна хартия се разпиляла по пътното платно.
Най-вероятната причина за инцидента е, че балите не са били добре укрепени.
За щастие при произшествието няма пострадали хора. Инцидентът обаче създава сериозни проблеми за трафика в делничния ден.
На мястото има патрул на полицията, който регулира движението, което се пропуска поетапно и в двете посоки. Преди минути на местопроизшествието пристигна и кран, като според екипа след около час хартиените бали ще бъдат вдигнати от пътя и движението по международния път ще се нормализира.
05.01.2023, 12:50 часа
5133 1
Коментари

МЕЗДРА

05.01.2023, 16:19 часа
Няма ли да пишете поне вие че Генов силвъра сега иска да е шеф на болницата в Мездра. Във Враца не го искат.Тук никой не го иска също но той продължава да ходи да се моли и обещава всякакави неща в София.Лекарите ще напуснат ако тоя дето стане шеф
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha