Обрат с катастрофата с полицейски шеф в Бяла Слатина: Блъснал „Ауди“-то нарочно, вижте защо

Обрат с катастрофата с полицейски шеф в Бяла Слатина: Блъснал „Ауди“-то нарочно, вижте защо Oбрат по случая с катастрофата с шефа на полицията в Бяла Слатина Деян Николовски. Оказва се, че не става въпрос за инцидент, а за полицейска засада. 
Както първо агенция BulNews съобщи, катастрофата стана днес следобед в ромската махала в градчето.  Полицейската КИА, управлявана от висшестоящия униформен, е блъснала „Ауди" А3. След това цивилната кола се е забила в табло на електроразпределително дружество.

Само в BulNews: Шефът на полицията в Бяла Слатина помете „Ауди“ с патрулка, искат да го линчуват /снимки/

Оказва се обаче, че Николовски блъснал колата нарочно. В полицията била получена информация за наркосделка в махалата. Шефът на районното изчакал от засада 20-годишния Ерик и за да го спре се врязал в патрулката в колата му.  При претърсване под седалката била намерена дрога. 
По неофициална информация, Ерик се връщал от дома на местен криминално проявен жител С., който многократно е хващан да продава наркотици. 
Въпреки това методите на полицейския началник са меко казано неадекватни. С действията си той е повредил автомобила на МВР, а според белослатинци, това дори не му е първият такъв случай. Освен това очевидци на зрелищния екшън, който се разигра посред бял ден и събра цялата ромска махала, Николовски си позволил и да упражни насилие при задържането на младежа. 
Това поставя въпроса дали шерифските методи на директора действат, след като този, който трябва да следи за спазването на закона, го нарушава по подобен начин. 
14.01.2023, 08:45 часа
13595 6
Коментари

ОЧЕВИДЕЦ ОТ ВЧЕРА

14.01.2023, 18:23 часа
И ПОПРАВЕТЕ СИ ИМЕТО НА ВОДАЧА ТОЙ СЕ КАЗВА АСЕН - ВЧЕРА ПИСАХТЕ ТАКА НЕ Е ЕРИК

ОЧЕВИДЕЦ ОТ ВЧЕРА

14.01.2023, 18:20 часа
ТРЯБВА ДА ИМА РЕД В МАХАЛАТА. РАЗНИ НАРКОМАНИ ВИЖДАТ ПОЛИЦИЯТА ДА БЕЗДЕЙСТВА И СИ КАРАТ И БЯГАТ ДРОГИРАНИ. В ТОЗИ НАШ ЧОВЕК "С" Е МАГАЗИН КОЛКО ДЕЦА ТРЯБВА ДА ОТВОРИ! ДОБРЕ ЧЕ Е НИКОЛОВСКИ ДА ИМА МАЛКО РЕД В НАШАТА МАХАЛА ЧЕСТИТ БАНГО ВАСИЛ НА ВСИЧКИ

аз

14.01.2023, 17:37 часа
Вместо да похвалите поциая за смелостта и добре свършена работа, имате наглостта да пишете глупости!!! БРАВО Г-Н НИКОЛОВСКИ!

язе сам

14.01.2023, 17:32 часа
Браво на полицая.

язе

14.01.2023, 15:58 часа
Ама вие мангалите ли защитавате бе ей

един Българин

14.01.2023, 12:44 часа
ТОЗИ ШЕФ Е ЗА ПОХВАЛА,само така се действа срещу дилърите на бяла смърт.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha