Нападнатият лекар от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца: Обидно ми е

Нападнатият лекар от Центъра за спешна медицинска помощ във Враца: Обидно ми е Продължават да издирват нападателя, който преби медик от спешния център във Враца. Пострадалият е настанен в болница със сериозни наранявания. За случая съобщи агенция BulNews.
 

Допуска се, че нападението може да има връзка с катастрофата, при която преди дни загина дете и в която той е оказвал помощ.
Прибирайки се от дежурство, спешният медик е бил заговорен пред блока си от висок и едър мъж.
„Един човек, който беше облечен с черен суитшърт, черно яке и с шапка, ме попита дали може една цигара. Наведох се да му дам, след което той ми натисна главата с две ръце и започна да ме удря с юмруци, лакти и колене. Прерови ми раницата с претекста, че съм тровил кучета. Аз бях със служебното яке на спешния център“, обясни пострадалият медик Кирил Петров.
Нападателят бяга, а съседка вика полиция и линейка. Прегледани са камери от съседна къща.
„Главоболието е много силно. Избити са ми зъби, останалите се клатят. Зашит съм на устната и челото“, добави медицинският специалист.
Мъжът допуска, че нападението има връзка с катастрофата, при която загина тригодишно дете. Той е бил част от втория спешен екип, оказал помощ на майката.
„Те си заплашваха. После на следващата нощ научавах от колеги, че пак е имало заплахи. Обидно ми е, защото, помагаш на някого, а после… Обидно ми е“, посочи Петров.
Мъжът се притеснява за семейството си. Спешните екипи от болницата във Враца вече се отзовават на някои повиквания, придружавани от полиция. Колеги и близки на медика са шокирани.
„Не може да се работи в такава среда и по този начин да се разрешават някакви битови проблеми или други проблеми - не е това начинът”, коментира д-р Ани Костов.
„Той е толкова добър, че на мравката път прави. Работи на няколко места, за да си издържа семейството“, разказа Величка Томова, съседка на медика.
14.01.2023, 13:46 часа
7118 5
Коментари

Гражданин

14.01.2023, 20:52 часа
Спешна помощ да не ходи в ромските квартали. Нека мре тая измет примитивна.

На сапун

14.01.2023, 19:21 часа
боклук проклет защитен от мечтаната ЕСуспензия смрадлива ! Бой до посиране , ама на - демокрация ! Урааа!

Келеметор врачански

14.01.2023, 17:51 часа
Мангала да бъде кастриран, както и таткото убиец за да не се размножават.

В.В.

14.01.2023, 15:06 часа
Биячът вече е задържан. Той е от тумбата цигани потрошили Спешна помощ вечерта след катастрофата на 20 годишния мангал, който уби детето си. Циганите си мислят, че докторите са Господ и могат да връщат умрелите от оня свят.

!!!

14.01.2023, 14:26 часа
Няма от какво да ти е обидно да влезе жандарметията в малата и да млати на ред, и до няколко минути бияча сам ще се предаде.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha