Врачани питат: Защо топ ченгето Л. С. не разследва откъде Емилио Коката е купил дрогата?

Врачани питат: Защо топ ченгето Л. С. не разследва откъде Емилио Коката е купил дрогата? Трета седмица темата за заловения да шофира дрогиран Емилио Емилов, известен вече като Емилио Коката, не слиза от дневния ред на врачани, установи проверка на агенция BulNews.
Синът на собственика на транспортната фирма „Екофрут“ Емил Марков беше спрян от патрул на районното и след тестване за наркотици, се оказа, че е седнал зад волана след употребата на кокаин.
За скандалния случай съобщи само информационния лидер на Северозапада, докато медиите от „Храмът на обречените“ се снишиха.

Само в BulNews! Заловеният дрогиран шофьор във Враца е синът на собственика на „Екофрут“ Емил Марков

Поведението в обществото на богаташкото синче отдавна е преминало границите на добрите нрави и поредната му документирана издънка не изненадва никого.
В конкретния случай обаче е по-важно какво прави топ ченгето на Враца Л. С. по установяването на обективната истина. Врачани проявяват интерес дали полицаят е провел разпит на дрогирания Емилио Коката? Все пак имаме човек, заловен да шофира след употребата на наркотици и е нормално топ ченгето Л. С. да прояви интерес откъде е закупен кокаинът. Логично, след като научи кой е дилърът, продал кокаина на Емилио Коката, да разбере кой снабдява дилъра с дрога. След като получи и тази информация, а той ще я получи, защото е топ ченгето на Враца, Л .С. може да спретне специализирана полицейска операция и да залови едрата риба на наркопазара в града. Така щеше да оправдае заплатата, която ние, данъкоплатците, му осигуряваме всеки месец.
Питането на врачани е дали описаното по-горе се е случило.
Отговорът е очакваният от обществото: не, не се е случило.
Причината трябва да се търси или в некадърността на топ ченгето Л.С. или в неговата зависимост от парите на бащата Емил Марков. Иначе във всяка европейска държава със заловения дрогиран шофьор щеше да се случи точно това. В нашия случай обаче става въпрос за топ ченгето на Враца, който вместо да си върши работата, за която ние му плащаме заплата, по цял ден изнася вътрешна информация към медиите от „Храмът на обречените“.
А през това време дрогирани шофьори ще летят по улиците на областния център и е въпрос на време да се стигне до кървава развръзка. Тогава обаче топ ченгето Л. С. ще се е скрил в мазето и ще чака отново да му се размине.
Въпросът е - ДОКОГА?!!!
01.02.2023, 08:50 часа
13385 5
Коментари

lubcho Sigaanina

02.02.2023, 22:55 часа
sina mu prodava orujiq na lubcho S

Докато

01.02.2023, 17:02 часа
жена му е баро в ДуПеСе...

ot vuzmutenite narko dilyri

01.02.2023, 14:58 часа
ot bunkera go vzima, a bunkera go vzima ot koleto, a koleto go vzima ot branko

хик

01.02.2023, 10:10 часа
плащат му добре те са много на хранилка при бандитите знаят всеки кои какво продава но има такса спокойствие

ЕВГ

01.02.2023, 09:30 часа
Надяваме се да не му се размине, защото ще излезем на протест каквото и да коства това, ще се организираме направо срам и позор, докато не стане най-голямата беля няма да се възприемат мерки, после ще е жалко за загиналите заради таков ЛАЙНО като тоз
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha