РИОСВ-Монтана търси старши експерт, дават добра заплата

РИОСВ-Монтана търси старши експерт, дават добра заплата Регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана си търси старши експерт, научи агенция BulNews. Вакантната позиция е в отдел Контрол на околната среда, направление "Комплексно предотвратяване, контрол на замърсяването, екологична отговорност и доброволни ангажименти".         
Бъдещият служител осъществява превантивен, текущ и последващ контрол  за изпълнение на дейности по прилагане на националното и европейското законодателство. Той отговаря за управлението на химикали, опасността от аварии, разрешителните за експлоатация на инсталации и съоръжения, както и за предотвратяване и отстраняване на екологични щети. Той също така извършва проверки по сигнали и жалби и контролира изпълнението на дадените предписания. Изготвя експертни становища и поддържа база данни на обектите, подлежащи на контрол. Експертът изпълнява и други задачи от текущ характер, възложени от директора на РИОСВ- Монтана и началника на отдела, свързани с дейността Инспекцията.
Мераклиите за поста трябва да са завършили висше образование в специалностите инженерна химия, химия, биотехнологии или екология. Изисква се и минимум 1 година професионален опит. Задължителна е компютърната грамотност и умението за ползване на специализирани информационни системи в областта на околната среда.
Заплатата за поста варира от 780 до 1700 лв, като се определя в зависимост от квалификацията и професионалния опит на кандидата.
Документи се подават в срок до 13 февруари, като одобрените кандидати ще преминат през тест и интервю. 
 
09.02.2023, 11:32 часа
1446 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha