Откриха останките на българка, изчезнала в Германия преди 10 години

Откриха останките на българка, изчезнала в Германия преди 10 години Откриха останките на българка, изчезнала в Германия преди 10 години. Жената изчезва безследно и досега издирването й бе неуспешно. Издирвана е от десетки разследващи и дори отдел „Убийства” на полицията в Хамбург.
Българката Наргис Айдън Салим изчезва безследно в началото на месец март 2013 г. 29-годишната жена живее в квартала „Вилхелмсбург” в Хамбург, който е населяван от много турски имигранти. В близкото обкръжение на Наргис са нейни далечни роднини и няколко познати. Пред тях тя не споделя, че й предстои да отсъства. Първоначално всички считат, че Наргис е отпътувала за България, за да посети семейството си, което тя често прави. Родителите й обаче нямат контакт с нея също от началото на март. 
Наргис е обявена за издирване от немската полиция, която разпространява нейни снимки. В квартала й са разлепени плакати, но месеци наред няма следа от жената. През октомври случаят е поет от отдел „Убийства” в полицията в Хамбург. Според разследващите има основания да се смята, че жената вече е мъртва. Повод за това им дава информация, която получават от разпитите на близки на Наргиз. Тя е имала връзка с 5 години по-възрастния от нея турчин Ченгиз, който е семеен и баща на две деца. Няколко месеца преди изчезването на жената двамата се разделят. Инициатор за това е Ченгиз, докато Наргиз настоява отношенията им да продължат. 
Бившият любовник се превръща в основен заподозрян и е задържан от полицията, а в дома му е открит пистолет. Полицията организира мащабно търсене на тялото на изчезналата в природен резерват край Хамбург, в което участват 150 служители. То обаче не дава резултат и е прекратено. Без труп на Ченгиз на могат да бъдат повдигнати обвинения и той е освободен. 
12.02.2023, 16:16 часа
1246 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha