Врачанки превземат националния ефир! Местни красавици ще се борят за победа в риалити формати

Врачанки превземат националния ефир! Местни красавици ще се борят за победа в риалити формати Две врачанки ще се борят за големите награди в два от хитовите риалити формати през новия телевизионен сезон, научи агенция BulNews. 
31-годишната Златомира Опрова влезе в предаването Survivor. Тя е възпитаничка на ППМГ „Акад. Иван Ценов“ във Враца. В момента е художничка и актриса. 
Врачанката е част от племето „Войни“. Любопитен факт е, че Златомира е в близки отношения с друг участник от формата, но от племето на „Известните“. Тя и победителката в третия сезон на „Мастършеф“ Божана Кацарова са добри приятелки и дори заедно водят подкаст. 
Участието на врачанката в предаването обаче не започна добре. Въпреки, че се справи в първите битки, снощи тя бе номинирана от племето си и ще се бори за оцеляване. Новото този сезон е, че финално решение за това кой ще остане в Survivor има публиката и Злати обяви, че разчита на Враца да покаже своята подкрепа. 
Другата врачанка, която ще гледаме в национален ефир, е Цвети Стоянова, която влиза в кулинарното предаване Hell’s Kitchen. Тя е дванадесетокласничка в Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство във Враца. 
Тази година битката между отборите ще е битка на поколенията, а освен млади срещу опитни готвачи, ще има и трети отбор – на известни хора. Как ще стартира участието на врачанката ще разберем довечера, когато е премиерата на новия пети сезон на предаването. 
 
20.02.2023, 10:53 часа
7991 3
Коментари

Психодиспансер

20.02.2023, 16:25 часа
по скоро ... утайки

Анонимен

20.02.2023, 13:15 часа
тази на снимката ако е дванадесетокласничка....видимо е повтаряла поне десетина години!

asd

20.02.2023, 12:29 часа
Чудя се кое е по-жалко да участваш в подобни формати или да ги гледаш
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha