Край на сагата! Иво Николов остава начело на Кожното във Враца

Край на сагата! Иво Николов остава начело на Кожното във Враца Икономистът Иво Николов остава начело на Центъра за кожно-венерически заболявания във Враца, научи агенция BulNews. 
Припомняме, че процедурата по избор на шеф на диспансера се проваля неколкократно. Първо допуснатите кандидати не се явиха в уречената дата, а след това конкурсът бе спечелен от общинският съветник и собственик на местно радио Георги Генов. Колегите му във врачанския парламент обаче не му позволиха да оглави здравното заведение и така процедурата стартира на ново. 
На последния конкурс се явил само досегашният директор на Центъра Иво Николов. Подборът е проведен на три етапа: проверка за съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания, оценка на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период и събеседване. Николов е преминал успешно трите етапа и получил оценка 5.64. 
На следващото заседание на общинския съвет се очаква да бъде прието решение за възлагане управлението на Центъра за кожно-венерически заболявания на новия стар шеф за още 3 години.
20.02.2023, 11:40 часа
3944 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha