Решено! Иво Николов остава директор на Кожното във Враца

Решено! Иво Николов остава директор на Кожното във Враца Иво Николов остава начело на Центъра за кожно-венерически заболявания във Враца.
На редовно заседание на общинските съветници днес, местните сенатори гласуваха с 23 гласа "За", 11 "Против" и без "Въздържал се", с което решението бе прието.
Припомняме, че процедурата по избор на шеф на диспансера се провали няколко пъти. Първо допуснатите кандидати не се явиха в уречената дата, а след това конкурсът бе спечелен от общинския съветник и собственик на местно радио Георги Генов. Колегите му във врачанския парламент обаче не му позволиха да оглави здравното заведение и затова процедурата стартира наново. 
На последния конкурс се явил само досегашният директор на Кожния център Иво Николов. Подборът е проведен на три етапа: проверка за съответствието на представените документи с предварително обявените изисквания, оценка на програма за развитието и дейността на лечебното заведение за тригодишен период и събеседване. Николов е преминал успешно трите етапа и получил оценка 5.64. 
28.02.2023, 14:25 часа
653 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha