Търсят нов шеф на ДКЦ-1 във Враца

Търсят нов шеф на ДКЦ-1 във Враца Обявяват конкурс за нов шеф на „Диагностично-консултативен център I” във Враца, научи агенция BulNews. Причината е, че 3-годишният мандат на досегашния управник д-р Петьо Вълчев изтича. На предстоящата сесия идната седмица Общинският съвет във Враца ще открие процедура по провеждане на конкурс избор на нов управител.
Кандидатите да оглавят ДКЦ-1 трябва да притежават образователно-квалификационна степен „магистър” по медицина, дентална медицина, или икономика и управление с квалификация по здравен мениджмънт. Изискват се и най-малко пет години трудов стаж като лекар или икономист и 3 години управленски опит. 
„Кандидатите трябва да не са осъждани на лишаване от свобода за умишлени престъпления от общ характер, освен ако са реабилитирани, да не са лишени по съответния ред от правото да упражняват търговска дейност и материално-отчетническа длъжност, да имат добра репутация и почтеност“ - се посочва в докладната на общинския съвет.
Мераклиите да оглавят центъра трябва да представят програма за развитието и дейността му за тригодишен период. След това тя ще бъде обсъдена на събеседването с допуснатите до този етап кандидати. 
 
21.02.2023, 08:40 часа
2494 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha