Стефан Янев във Враца: Предлагаме широк и конструктивен диалог за постигане на стабилно политическо обединение /снимки/

Стефан Янев във Враца: Предлагаме широк и конструктивен диалог за постигане на стабилно политическо обединение /снимки/ "Предлагаме широк и конструктивен диалог за постигане на стабилно политическо обединение, но без това да е на всяка цена и не за сметка на националните интереси и на обществото". Това обви лидерът на ПП “Български възход” Стефан Янев по време на откриването на офис на партията във Враца. Той уточни, че именно защото няма общоприета дефиниция за национален интерес, всяка нация сама определя какъв е той за нея.
"Моята дефиниция включва сигурност, справедливост и благоденствие - неопровержими ценности, които могат да обединят и гражданите, и политиците," каза още лидерът на "Български възход". 
“Нашите послания достигнат до обществото, защото търсим диалог с хората. В нашата лексика няма да чуете наши и ваши избиратели, всички сме български граждани”, каза още Янев и допълни, че в този момент е важно политическите партии да се обединят в името на разумните и работещи решения, които да осигурят сигурност на българите.
Янев подчерта, че приоритет на следващия парламент трябва да е продоволствената сигурност, както и намирането на възможности за справяне с кризата. Като пример той посочи спекулата с цените на хранителните стоки. “Комисията за защита на потребителите е орган, който прави проверки и констатира нарушения, но не може да налага административни мерки и наказания. За да можем да се борим с нелоялните практики, трябва да се направят промени в законодателството. Именно затова е необходим работещ парламент и разумен диалог между партиите”, уточни Янев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
07.03.2023, 15:23 часа
3196 0