Митко Анатолиев е новият главен архитект на Община Враца

Митко Анатолиев е новият главен архитект на Община Враца Община Враца е с нов главен архитект, научи агенция BulNews. От днес официално на стола сяда Митко Анатолиев. Младият мъж заема мястото на дългогодишния архитект на администрацията Чавдар Спасов, който в петък /10 март/ е предал позицията си.
Митко Анатолиев вече е бил служител в местната администрация. Преди близо година той е бил част от екипа на Чавдар Спасов, но поради необясними за мнозина причини, младият мъж сам е подал молбата си за напускане. След пенсионирането на Спасов е получил покана отново да стане част от общинската администрация, ала този път като главен архитект.
Идеята е била прегърната от младежа, който според мнозина специалисти, ще се справи отлично с дадената му възможност.
Анатолиев е най-младият архитект в областен град. Завършва „Архитектура“ през 2016 година, a през 2019 година основава проектантско бюро, което изпълнява обекти в сферата на устройственото планиране и инвестиционно проектиране.
До дни Община Враца ще има и нов главен счетоводител. Мястото на Петър Петров ще бъде заето от редовия счетоводител Елеонора Асенова. Причината за промяната е пенсионирането на дългогодишния главен счетоводител. Към момента той все още е на работа и се очаква до края на тази седмица да предаде официално поста на подчинената си Елеонора Асенова.
Тя обаче ще заема временно позицията до обявяването на конкурс за поста и избирането на нов главен счетоводител.
13.03.2023, 13:38 часа
4237 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha