Зрелищна катастрофа! Боклукчийски камион помете няколко паркирани коли, монтански "Нисан" е на пастет /снимки/

Зрелищна катастрофа! Боклукчийски камион помете няколко паркирани коли, монтански "Нисан" е на пастет /снимки/ Боклукчийски камион помете няколко паркирани коли, научи агенция BulNews.
Зрелищният пътен инцидент е станал по-рано днес във Владая. За катастрофата става ясно от пост в голяма група в социалната мрежа. Борислав Миланов е качил снимки от произшествието във фейсбук.
На фотосите се вижда, че камион, който извозва смет, е помел няколко коли, сред които е и лек автомобил "Нисан" с монтанска регистрация. Автомобилът е със сериозни материални щети, както и останалите пометени возила.
По първоначална информация, камионът е бил спрян на стръмна улица. Шофьорът бил извън него, а вътре бил само негов спътник. След като изведнъж превозното средство тръгнало по склона, шофьорът направил опит да го спре, докато бил извън кабината. В следствие на опита, мъжът си ударил главата и бил откаран в "Пирогов" с линейка.
Мъжът, който бил в камиона, също направил опит да спре превозното средство, но не успял, което довело до удара в колите.
22.03.2023, 12:40 часа
5139 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha