Да направим добро! Млада жена от Враца има нужда от помощ, за да живее

Да направим добро! Млада жена от Враца има нужда от помощ, за да живее Млада жена има нужда от нашата помощ, за да живее. 28-годишната Цветелина Мильова е родом от Враца, но от почти 10 години живее в Пловдив. Тя страда от бъбречна недостатъчност и е необходимо да ѝ бъде извършена трансплантация. Тя разказа сърцераздирателната си история и моли всеки, който има желание и възможност, да ѝ подаде ръка в битката за живот. 
„Не знам от къде да започна… може би е редно да е от малко по-далеч, защото това, което се случи тогава, има общо с това, което ми се случва сега. 
Преди няколко години бях бременна, но за жалост, получих прееклампсия и се наложи да родя малко по-рано от очакваното... Но за ужас на мен и съпруга ми, нашето бебче не остана с нас на този свят много време... Бяхме съкрушени от случилото се, но продължихме напред.
Изправихме се някак, заедно, двамата, до момента, когато трябваше да се боря за живота си... но се преборих! Оперираха ме по спешност от перитонит, 3 седмици по-късно бях добре, жива, здрава..
Мислех, че всичко е добре, когато един ден казах на съпруга си: Чудя се какво ли още може да ми се случи? Толкова много болка съм преживяла...
Само ако знаех, че за мен е отредено още едно изпитание... 
От известно време съм диагностицирана с бъбречна недостатъчност... Опитахме се последната година да вкараме в някакви нормални граници показателите ми, но не се получава. И така стигнахме до решението за бъбречна трансплантация в Турция. Това е единствения ми шанс за живот... За нормален живот.
Но тук идва и проблема...сумата от 22 500 евро е непосилна за мен и моето семейство.. Имам нужда от Вашата помощ. Моля, всеки, който може да отдели дори и мъничко, на мен всяко левче ще ми е от полза. И ще Ви бъда безкрайно благодарна!“, пише Цветелина. 
Трансплантацията ще се извърши в болница Florence Nightingale, Истанбул.
Можете да помогнете на младата жена, като дарите средства в платформата на фондация „Павел Андреев“ или на банкова сметка:
Алианц Банк България 
IBAN:BG48BUIN95611000714889
BIC:BUINBGSF 
Титуляр:ФОНДАЦИЯ ПАВЕЛ АНДРЕЕВ 
Основание дарение за Цвети
 
24.03.2023, 08:40 часа
6506 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha