Мартин Харизанов и сдружение „Врачанофили“ осигуриха нови бюра за филиала на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ във Враца /снимки/

Мартин Харизанов и сдружение „Врачанофили“ осигуриха нови бюра за филиала на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ във Враца /снимки/ Сдружение „Врачанофили“ изпълни ангажимента си за осигуряването на нови бюра за административния сектор на врачанския филиал на ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“, научи BulNews.
Административната база на университета се намира на третия етаж на сградата, а обзавеждането на кабинетите не е подменяно от години. 
В момента там тече мащабен ремонт на покрива, който наскоро бе отнесен от ураганния вятър във Враца, както и на кабинетите, но не се предвижда закупуването на ново обзавеждане. 
Преди десет дни председателят на сдружението Мартин Харизанов се запозна на място с обстановката, в която работи администрацията на висшето учебно заведение. От „Врачанофили“ взеха решение да помогнат с нови бюра за администрацията, като по този начин улеснят работата на служителите на филиала в областния град.
„За нас е изключително важно академичната общност във Враца да бъде подкрепяна и да работи в съвременни условия. Да съхраняваме и развиваме вече създаденото и да надграждаме, за да може градът ни да е предпочитано място за студенти и преподаватели“, каза Мартин Харизанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
24.03.2023, 12:35 часа
2493 0