Хумор, сатира и забава! Анонимникът от Видин Милен Милчев отново атакува парламента, провалът пак чука на вратата

Хумор, сатира и забава! Анонимникът от Видин Милен Милчев отново атакува парламента, провалът пак чука на вратата Остават броени дни до провеждането на предсрочните парламентарни избори.
През последните 2 години това ще бъде петият случай, в който хората ще трябва да отидат до урните. Честия вот разочарова не само избирателите, но и желаещите да бъда записани в листите на партиите.
Има обаче един индивид, който е постоянен в своя мерак да си види името сред участниците в изборите. За съжаление с неговото име са свързани само негативни събития и е чудно как изобщо попада сред активистите, които влизат в листата на определена партия.
Такъв е случая с лицето Милен Милчев. Това е областният координатор на „Има такъв народ“ за Видинско. Милчев е упорит като магаре на мост и в момента отново е кандидат за народен представител. Разбира се, в централата в София добре познават неговите качества, но са поставени пред липсата на избор на качествени хора, които искат да имат нещо общо с партията на Слави Трифонов. По тази причина Бай Ганьо от Видин-Милен Милчев, вече е водач на листата, което обаче не му дава никакъв шанс да попадне в парламента. Въпреки това е странно как е определен да е първи, след като не успя да стане кмет дори на родното си село Неговановци. Все пак неговите съселяни знаят що за стока е!
Вероятно сред информационния поток, който залива ежедневно избирателите, част от истината за него е забравена или неглежирана. Всъщност, това е най-скандалният човек в крайдунавския град, който се занимава с политика.
През миналатите години в медиите излязоха твърде нелицеприятни факти за неговата личност. Оказа се, че този човек има присъда за нанесен побой върху беззащитна възрастна жена, а в същото време го играе от моралистите в града.
Докато е кмет Румен Видов пълният анонимник тогава Милен Милчев печели конкурса за директор на Дирекция „Финанси и бюджет“ в общината. Той обаче демонстрира толкова катастрофална компетентност, че се налага спешно теглене на заем, за да може местната власт да продължи да функционира.
И в това няма нищо чудно. През август 2006 г. Милчев постъпва на работа във фирмата на майка си „Биопродукт-Ралица Петрова“ в магазин „Селска мъка“ като пазач. През следващата година е повишен от пъдар до организатор производство. Няма и един подчинен в счетоводство, няма и нито един ръководен от него в областта на икономиката, не е управлявал и финансов отдел. Самата фирма по това време се се състояла от 3-ма души. Така че стажът му от година и половина няма нищо общо с финанси и ръководни длъжности. Но печели конкурса, защото е активист на ГЕРБ. 
А той е трябвало да направи бюджета на община Видин. Мъка, мъка, селска мъка!
Всъщност Бай Ганьо от Видин е типичен политически номад. През изминалите години Милен Милчев преминава последователно през НДСВ, ГЕРБ  и движение „Единни за промяна“ на Росица Кирова. В последното бързо е разкрит като бездарник и е изгонен. Веднага след шута в задника той променя своите политически възгледи и скача в партията на Слави Трифонов, където надушва власт. За негово съжаление така и не успя да усети парламентарната атмосфера и остана със скромната  роля в миманса. От развитието на политическата ситуация в страната е видно, че ИТН вероятно ще остане извън Народното събрание и така мераците на Бай Ганьо от Видин ще останат само мечта!
28.03.2023, 08:50 часа
3020 2
Коментари

Бай Пешо от село

28.03.2023, 12:48 часа
Видин е голям и хубав град що ни занимавате с тоя глупав и нахален селянин.

6

28.03.2023, 12:34 часа
Ай сега припомнете и за историите на Роска, може и на ивчо и лиуб4о! Нищо, че ние помним
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha