Пет дни преди вота: Тече акция в Ботевград и Плевен срещу купуването на гласове /снимки/

Пет дни преди вота: Тече акция в Ботевград и Плевен срещу купуването на гласове /снимки/ Акция на полицията тече в Ботевград и Плевен.
Извършват се проверки за изборни нарушения във връзка с предстоящия парламентарен вот, съобщиха от МВР. Специализирана операция за противодействие на престъпността и опазването на обществения ред започна тази сутрин в Плевен.
Това съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в града Мариана Цветкова. В акцията са включени сили на всички районни управления, Криминална, Икономическа, Пътна и Охранителна полиция при областната дирекция и Зонално жандармерийско управление.
В акцията участват още служители на Държавното горско стопанство, Българската агенция за безопасност на храните, Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите, Националната агенция за приходите и Регионалната здравна инспекция.
Изградени са временни контролно-пропускателни пунктове, разположени на възлови места в региона. Основните акценти в проверките са свързани с престъпления срещу личността, собствеността, кражбите и противозаконните отнемания на автомобили, разпространение на наркотици, контрабандни стоки, контрол на водачите на моторни превозни средства и други.
29.03.2023, 09:51 часа
375 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha