Вижте как полицията разкри наркооранжерията на Нада Кокала край Враца, арестуваха и мъжа ѝ /снимки/

Вижте как полицията разкри наркооранжерията на Нада Кокала край Враца, арестуваха и мъжа ѝ /снимки/ Агенция BulNews узна схемата, по която полицията се е добрала до наркооранжерията на Нада Кокала край Враца.
Припомняме, че преди два дни на територията на областния град, както и в Пловдив и Пазарджик бе проведена специализирана полицейска операция. В хода ѝ са иззети над 20 килограма марихуана, незаконно притежавано огнестрелно оръжие и други веществени доказателства за осъществяваната престъпна дейност.
По време на акцията във Враца ченгета нахлули във вилата на 51-годишната Надя в местността „Дери вол“. При тараша униформените открили 56 саксии с растения от рода на конопа, заради което Нада Кокала, както е известна сред врачани, е била задържана.

Ти да видиш! 51-годишна врачанка завъди коноп на вилата си, разбиха ѝ плантацията и я вкараха в ареста

Според наши източници полицията е работила дълго време по случая, преди да разбие наркооранжерията край града под Околчица. Специализираната полицейска операция е проведена след продължителна оперативна работа и от служители на отдел „Криминална полиция” на пловдивската дирекция на МВР по придобита информация за организирано разпространение на марихуана в цялата страна.
Както вече съобщихме Надя живее на семейни начала с мъж от Враца – Евгени Ц.

Само в BulNews! Първи СНИМКИ на жената с наркооранжерия край Враца

Преди време двамата пребивавали в Испания, където жената отново не ходела на работа, а мъжът ѝ карал ТИР. Наскоро двамата решили да се приберат в България и да се установят във Враца, откъдето са родом, като Евгени продължил да работи в сферата на транспорта. 
По неофициална информация, и според доста добре информирани източници, във вторник тираджията имал курс до Пловдив. Полицаи го спрели за проверка в града под тепетата, като при обиска намерили в камиона му растения от рода на конопа и така с колегите им от Враца стигнали до удара на наркооранжерията в местността „Дери вол“. 
Според запознати схемата с наркотиците сработвала доста добре. По непотвърдена информация, докато вършил основните си задължения като шофьор, Евгени превозвал и от забраненото вещество, което отглеждал с жена си на вилата им край Враца.
Работата на криминалистите по случая продължава.
31.03.2023, 08:40 часа
15690 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha