Милен Милчев от ИТН: Гласувайте за мен, за да видите пребит депутат, избирателите са в потрес

Милен Милчев от ИТН: Гласувайте за мен, за да видите пребит депутат, избирателите са в потрес Кандидатът за народен представител от „Има такъв народ“ във Видинско Милен Милчев втрещи обществото с необичаен призив, видя агенция BulNews.
Скандалният местен политик публикува в своя профил във фейсбук предизборно обръщение, чието съдържание изненада дори и най-верните фенове на партията на Слави Трифонов.
Обикновено кандидатите за народни представители обещават да работят за благото на обществото, да са пример за младите и още куп подобни розови думи, чиято цел е да привлекат повече гласове за своята кауза. В своя скандален пост той напада информационния лидер на Северозапада заради разкритията за неговата анонимна особа, популярна във Видин като Бай Ганьо от ИНТ.
Между нескопосано събраните думи Милен Милчев се опитва да замаже факта, че има присъда за побой над беззащитна възрастна жена. Несполучливо е направил миш-маш от истина и лъжа, за да излъска своя образ пред обществото. Това, че не е ходил в казармата, не е голям грях, но да твърдиш, че имаш постижения на тепиха, когато всичко е постигнато в контролирана среда, е грях! Истината е, че както няма казарма, така няма и спортни успехи. И затова е пълен анонимник.
Именно затова водачът на листата на ИТН във Видинско Милен Милчев обаче минава всякакви граници в иновативния подход за печелене на аудитория. В публикуваното малко преди изборите обръщение той зове да бъде избран, за да види обществото набит депутат. Не, това не е фейк, а самата истина!
„В настоящата кампания не изрекох нито едно обещание. Затова сега ОБЕЩАВАМ следното: ако бъда избран, ще дам възможност на всеки, който иска да се пробва да набие един депутат. Буквално!“, пише анонимникът.
„Ще подновя картотеката си и ще участвам на следващото държавно първенство по бойно самбо. Така авторът или поръчителят на горе цитираните статии ще може да изпробва "спортните ми качества", които подлага на съмнение. Или да финансира някой велик боец, който да ме "накаже", защото силно се съмнявам в неговата смелост да се пробва“, пише самозабравилия се Бай Ганьо.
Такова нещо може да напише само някоя самозабравила се особа. Да се стигне дотам да твърдиш, че само някой ВЕЛИК боец може да те набие, е самохвалство.
Милен Милчев за толкова велик спортист ли се има, та трябва да се изпрати срещу него световен или олимпийски шампион, за да го претрепе като куче?! Селски тарикат от калибъра на този менте шампион може само да мечтае да се изправи срещу велик боец. Май някой във Видин е отлепил от земята и не знае къде се намира…
Иначе за Бай Ганьо от Видин сме писали многократно. Резултатите от изборите показват, че сме прави и това недоразумение на политическия живот в крайдунавския град няма повече място сред хората, които имат претенцията да представляват обществото.
На вота в неделя той е получил от цялата област 174 преференции, което са неговия род, приятелите и някои заблудени познати. Е, това ли е политическата тежест на Милен Милчев?! Този ли човек трябва да продължава да представлява партията на Слави?! С този ли човек ще се върви напред?! Селска мутра, която има завиден мерак да нахлуе в парламента...
За опитните анализатори е странно защо от ИТН не следят постовете на своите кандидат-депутати, защото е видна пълната неадекватност на такива като Милен Милчев. Кой нормален политик ще призове да се гласува за него, за да стане народен представител и след това да му се пращат хора да го пребият?!
От написаното от Бай Ганьо е видно, че той иска да участва в боеве, което е твърде далеч от парламентарната дейност на всеки депутат. Да оставам настрана факта, че избраниците на народа имат имунитет и няма как да им бъде нанасян побой или поне няма как това да е законно.
За личните качества на Милен достатъчно говори снимката от неговото гласуване, която той сам е качил в профила си във фейсбук. На нея се вижда наперен, самодоволен пуяк, който държи бюлетина, а в същото време дънките му са с разкопчан цип. Нелепа история! Може би по тази причина в секцията е замирисало на умряло. Милен Милчев е не само жълто-кафяв, а и миризлив…
Време е и някой в ИТН да извика: Мутри, вън!
04.04.2023, 09:44 часа
4339 1
Коментари

Skromen мирянин

04.04.2023, 20:13 часа
Гочоолу, Дочоолу и Данко Хаирсъзина - три в едно.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha