До 26 април се приемат заявки за участие в XXII открит турнир по футбол на малки врати в Мездра

До 26 април се приемат заявки за участие в XXII открит турнир по футбол на малки врати в Мездра Наближава крайният срок за подаване на заявки за участие в XXII открит турнир по футбол на малки врати, организиран от Община Мездра. Заявки се приемат до 26 април 2023 г. (сряда) в стая №303 на Общинската администрация. До тази дата водачите на отборите трябва да представят също списък на състезателите и да заплатят таксата за участие в Център за административно обслужване при Община Мездра. 
Турнирът ще се проведе от 2 до 31 май на спортната площадка в СУ „Иван Вазов“. В него могат да вземат участие фирмени, квартални и селски отбори, без значение от коя община са. В турнира нямат право да участват състезатели, картотекирани през пролетния полусезон на спортно-състезателната 2022/2023 г. в първенствата на Първа професионална футболна лига, Втора професионална футболна лига и Трета аматьорска футболна лига. 
Таксата за участие е 10 лв. на състезател, а минималната възраст на състезателите - 16 години. Всеки отбор се състои от минимум 10 състезатели, като в игра са пет полеви играчи + вратаря. Системата за провеждане на турнира ще бъде уточнена на техническата конференция, в зависимост от броя на подадените заявки за участие. 
Отборите, класирали се на I, II, III и IV място, ще получат купи, грамоти и парични награди: за първо място - 500 лв., за второ - 300 лв., за трето - 200 лв., за четвърто - 100 лв. Ще бъдат връчени и две индивидуални награди от по 100 лв. - за най-добър вратар и за голмайстор на турнира. Предвиден е и специален отборен приз за феърплей също от 100 лв. 
Техническата конференция и жребият за турнира ще се състоят на 28 април (петък) от 15:00 часа в малката заседателна зала на 4-ия етаж в Общинската администрация. 
За контакти и допълнителна информация: тел. 0879 830 900 - Седефка Петкова, гл. експерт „Култура, спорт, туризъм“ в Община Мездра. 
Наредбата за провеждане на XXII открит общински турнир по футбол на малки врати е публикувана на официалната интернет страница на Община Мездра: https://www.mezdra.bg/ 
 
24.04.2023, 09:28 часа
681 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha