Ученик стана кмет на Враца за един ден /снимки/

Ученик стана кмет на Враца за един ден /снимки/ За поредна година Община Враца се включи в кампанията „Мениджър за един ден“. Кметът Калин Каменов прие възпитаници на училища от града и ги призова да бъдат креативни и коректив на експертите в общинска администрация. „Вашата амбициозност и креативност могат да допринесат за създаването на нови проекти, инициативи и събития, с които да продължим развитието на родния ни град. Бъдете упорити и никога не се отказвайте от целите си!”– каза още Каменов.
Възпитаникът на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство – Станислав Тодоров зае поста кмет на Община Враца, а в рамките на инициативата негови връстници се запознаха с работата на заместник-кметовете, председателя на Общинския съвет и главния архитект.
Мениджъри за един ден станаха още: Теодора Тодорова от СУ „Козма Тричков“ като заместник-кмет „Образование и здравеопазване“, Габриела Крумова от СУ „Козма Тричков“ като заместник-кмет „Култура, младежки дейности, социална политика, туризъм, спорт и инвестиции“, Сандра Гешева от СУ „Васил Кънчов“ като заместник-кмет „Устройство на територията“, Никол Никодимова от СУ „Васил Кънчов“ като главен архитект и София Христова от СУ „Васил Кънчов“ като председател на Общински съвет – Враца.
Инициативата на Фондация „Джуниър Ачийвмънт“ се организира за 21-ва година, като основната цел е учениците да се запознаят с работата на местните администрации.
27.04.2023, 14:45 часа
1097 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha