Ученичка седна на стола на губернатора на Враца Георги Митов /снимки/

Ученичка седна на стола на губернатора на Враца Георги Митов /снимки/ За поредна година Областна администрация – Враца се присъединява към инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден“. Областният управител Георги Митов прие ученичката Александра Дуцовска от Професионална гимназия по търговия и ресторантьорство, която зае ключовият пост на областен управител.
„За мен и моя екип е удоволствие да приемем ангажиран и активен млад човек  за свой колега, да  покажем нашата работа и стил на организация. Считам, че проявата дава поле за изява на инициативни младежи, които извън учебния процес, желаят да се развиват и да изкажат своята активна гражданска позиция по възникнали казуси и проблеми и да дадат своята гледна точка за решението им. Отваряйки вратите на нашата институция и представяйки отговорностите и задълженията, които имаме в провеждането на държавната политика на регионално ниво даваме възможност за по голяма прозрачност и опознаване на процесите в държавната администрация.“, каза областният управител Георги Митов, като изрази увереност, че в бъдеще Александра активно ще се включи в административната работа. Той представи структурата и функцията на държавната администрация, както и спецификата на работата на служителите в изпълнението на задачи.
„Бих искала да споделя с Вас моето вълнение относно възможността да се присъединя към Вашия екип. Уверена съм, че това е невероятна възможност да работя с хора които желаят да внесат промяна и подобрят живота на жителите на област Враца. Вярвам, че мога да дам своя принос, като използвам моите умения и знания за работа в екип“, заяви Александра Дуцовска.
По време на инициативата „Мениджър за един ден“, тя се запознаха с дейността на заместник областния управител и експертите в двете дирекции и се включи и в проведения под домакинството на областния управител форум на Фондация Асоциация  Анимус в подкрепа на жертви на домашно насилие.
Областният управител Георги Митов  връчи на Александра Дуцовска сертификати за участие в кампанията.
28.04.2023, 11:49 часа
796 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha