В бедния Северозапад: Търсят кой да дава помощи на социално слаби, заплатата е от 1 700 до 3 400 лева

В бедния Северозапад: Търсят кой да дава помощи на социално слаби, заплатата е от 1 700 до 3 400 лева Търсят нов шеф на дирекция „Социално подпомагане“ в Брегово, научи агенция BulNews. За ръководната длъжност вече тече конкурс, а мераклиите да седнат на високия стол могат да подават документите си в срок до 9 май.
Основната цел на длъжността е ръководство, организация и контрол на осъществяваните дейности от служителите на дирекция „Социално подпомагане“.
Бъдещият шеф оказва на съдействие за правилното прилагане на законодателството в областта на социалното подпомагане, семейните помощи за деца, социални услуги, правата на хората с увреждания, ветераните от войните, военноинвалидите и военнопострадалите, закрилата на детето. Той трябва да създава организация за издирване на нуждаещите се лица и семейства и да създава условия за практическа реализация на държавната политика в областта на социалното подпомагане и закрилата на детето в населените места, попадащи в обхвата на териториалното поделение.
Размерът на основната месечна заплата за длъжността „директор“ се определя при спазване на Наредбата за заплатите на служителите в държавната администрация и Вътрешните правила за заплатите в АСП. Сумата варира от 1 700 до 3 400 лева. 
Мераклиите да оглавят дирекцията трябва да имат висше образование в степен магистър и да имат поне 4 години трудов стаж. 
 
30.04.2023, 08:47 часа
2126 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha