Борисов: Коалиция с БСП и ДПС няма да правя

Борисов: Коалиция с БСП и ДПС няма да правя Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов припомни в кулоарите на парламента, че още вчера няколко пъти е казал, че коалиция с ДПС и БСП няма да прави. 
"ИТН бяха първите, които употребиха думата чегъртане. Казах, че срещу безотговорността на ПП-ДБ, личностите в парламента, не партиите, трябва да вземат решение дали ще се отиде на избори или не", заяви Борисов. 
"30 дена взимаме заплати и нула работа сме свършили, следващите 30 ще е същото. Всички ще се засилим и ще паднем в пропастта, които са следващи избори. Пожелавам на президента Радев да бъде жив и здрав, защото дълго ще управлява, и е последното спасение на българите в момента. Това го казвам на Христо Иванов, Атанас Атанасов и на всички тези, които стоят настрани от ДБ-та, срамуват се от ПП-та, но мълчат, потривайки ръчички, че могат да вземат нещо в местната власт”, каза още Борисов. “Аз съм категоричен - или личности, които за един месец дори, за три месеца, но няма да допусна да ми се залепи етикет. Тези, които управляваха и с БСП, и с ИТН, са ПП", каза още Борисов.
04.05.2023, 10:34 часа
617 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha