Кошмарен инцидент! Влак помете кола край Лом, тя избухна в пламъци /снимки+видео/

Кошмарен инцидент! Влак помете кола край Лом, тя избухна в пламъци /снимки+видео/ Кошмарен инцидент се е разиграл в Монтанско вчера, научи агенция BulNews. Влак е помел кола на прелез край Лом, след което тя е избухнала в пламъци. 
Произшествието е станало към 15.20 часа в село Сталийска махала. 31-годишен жител на село Аспарухово с лек автомобил "Ауди" А4 минавал през прелеза, когато бил блъснат от композицията по линията Лом-Брусарци. 
Като по чудо шофьорът на колата се е измъкнал невредим. 
След удара автомобилът бил обърнат настрани, но младежът го върнал отново върху гумите. Веднага след това изпод капака започнали да излизат пламъци. Ситуацията е била изключително рискова, тъй като колата е била с газова уредба.
Към местопроизшествието незабавно тръгнали екипи на спешна помощ, полицията и пожарната. Още преди пристигането на институциите обаче, пламъците били потушени с пожарогасител. 
Веднага след инцидента на мястото се събрали множество хора. Един от тях - Звездомир Александров, направил няколко видеа с телефона си, които показват ситуацията веднага след катастрофата.
Мъжът, който е станал очевидец, алармира за нередност от страна на служителите на БДЖ. По думите му, при сблъсъка светофарът на жп прелеза светел в бяло. Минути преди да дойде полицията обаче, един от служителите на БДЖ слязъл от влака и превключил светофара на червено. 
Какви точно са причините за удара и кой носи вина за него - предстои да установят разследващите органи.
От полицията в монтана съобщиха, че шофьорът на колата не е употребил алкохол и наркотици. Съставен му е акт по Закона за движение по пътищата.






 
10.05.2023, 09:24 часа
5038 1
Коментари

Анонимен

10.05.2023, 09:39 часа
БДЖ как не ги е срам!? Да си поемат вината. Ненакрадоха се!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha