Арабин в пустиня: Вижте новия победител в конкурса за най-неграмотно паркиране във Враца

Арабин в пустиня: Вижте новия победител в конкурса за най-неграмотно паркиране във Враца Конкурсът за най-неграмотно паркиране във Враца на агенция BulNews става все по-оспорван. Последният претендент обаче към момента бие по точки и има огромен шанс да спечели награда – посещение от служители на КАТ. 
За случая алармира врачанка в една от големите шофьорски групи в социалната мрежа фейсбук. Жената е споделила кадри, показващи некадърността и безхаберието на неизвестен колега на пътя. 
На снимките ясно се вижда лек автомобил „Шкода“ с врачанска регистрация. По думите на авторката на поста, колата е била зарязана близо денонощие насред улица в жилищен комплекс „Дъбника“ във Враца. Фрапиращото в случая е, че на метри от мястото е паркингът на хипермаркет Лидл, който е достатъчно голям и е без бариери. 
„Колко години еволюция ще са нужни, за да се научим да паркираме?“, пита реторично врачанката. 
Под поста се завихри бурна дискусия, като масово хората се забавляват на некадърността на неизвестния шофьор. Въпреки че в конкретния случай той не представлява пряка опасност за останалите участници в движението, след като уменията му в паркирането се простират само до там да зареже колата като арабин в пустиня, надали шофирането му се отдава особено…
 
17.05.2023, 08:50 часа
5394 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha