Предимства на гумите General Tire за джипове пред други марки

Предимства на гумите General Tire за джипове пред други марки Американската компания General Tire е един от лидерите в производството различен тип гуми. Най-вече е специализиран производител на летни, зимни и всесезонни модели за джипове и SUV коли.
С какво се отличават продуктите на марката, подходящи за джипове, спрямо тези на конкурентите, прочетете в следващите редове.

Каква е кратката история на General Tire?
Към днешна дата, компанията е с над 100 годишна история. Тя е основана през далечната 1915 г. в Акрон, Охайо от Уилям Франсис О'Нийл и Уинфред Е. Фауз. По това време, на отрасловия пазар е имало над 300 идентични компании, но General Tire е създаден с идеята да предлага висок клас качествени гуми. Първоначално, продуктовата гама била съсредоточена към камионите и в тази област компанията става пионер. 
В средата на 20-те години дружеството се ориентира и към производството на автомобилни гуми, изобретявайки балонните Jumbo модели. Те изискват по-ниско налягане и осигуряват по-комфортно возене, в сравнение с настоящите алтернативи. След революционния успех, дружеството увеличава продуктовата си гама и не след дълго се появяват предложения с по-висок пробег и устойчивост на спукване – Dual Balloon. Ето как, чрез постоянно развитие и добавяне на фирмени разработки и патенти, към днешна дата General Tire може да предложи неповторими решения на достъпни цени.

Кое отличава гумите на General Tire от другите марки на пазара?
Компанията е специализиран производител на различни видове гуми за джипове и SUV коли – летни, зимни и всесезонни модели. Дружеството притежава създаденото през последните 100 години ноу-хау. Основното преимущество, на продуктите от General Tire, е в повишената им производителност, отличното сцепление с пътя, увеличената дълготрайност и минималните нива на шума. С използването на най-съвременните в бранша технологични разработки, американската компания успява да оптимизира производствените си процеси, за да запази ниската цена на продуктите си, без това да се отразява на качеството.
Благодарение на своята многогодишна история, производителят може да предложи конкурентни модели за джипове, които да дават усещане за комфорт при шофиране и баланс между общия дизайн и универсалността. Фирмените гуми се отличават още с: 
  • използване на съвременни технологии – General Tire е един от пионерите в тази област. Сред основните, широко приложение намира технологията StabiliTread, осигуряваща широко контактно петно, за максимално сцепление със земята при офроуд шофиране;
  • повишена дълготрайност – продуктите на Дженерал са изключително здрави и устойчиви на удари и износване. Страничните бордове са допълнително укрепени и заздравени, така че да устояват на екстремните условия;
  • качествен дизайн – през годините на своето съществуване, компанията постоянно преразглежда и подобрява дизайна на продуктите си за постигане на най-добри показатели. Поради тази причина, съвременните й гуми предлагат отлични нива на производителност и безопасност.
Благодарение на иновативния дизайн на протекторната част, гумите за джипове на General Tire се държат стабилно на пътя и осигуряват достатъчно голямо контактно петно. Използвайки фирмените продукти, всички водачи може да се чувстват сигурно и комфортно при офроуд шофиране, поради едрите ламелни блокове и големите канали. Същевременно, тези продукти се отличават с ниско съпротивление и подсилен каркас.

Какво е мнението на потребителите?
Какви предимства отчитат самите потребители на продуктите, предназначени за джипове, по време на тяхното ползване, прочетете тук:
  • Здравина и отлично поведение
Голяма част от ползвателите смятат, че гумите General Tire имат агресивен и красив дизайн, но сред отличителните характеристики се посочва повишената здравина, отлично поведение на пясък и земя и подсилени странични бордове. Посочва се още вече споменатата повишена дълготрайност, която при правилна експлоатация, е над 3 години активно използване. 
  • Комфорт, икономичност, безшумност
Отделни потребители коментират, че след като са се доверили на фирмените „автомобилни обувки“, джипът им е станал по-комфортен за шофиране, по-проходим при офроуд и по-икономичен откъм разход на гориво. Клиентите коментират още, че шумът при каране с ниска скорост е минимален, а при по-високи скорости, той практически изчезва.
  • Кратък спирачен път
Често се споменават похвали относно краткия спирачен път при мокри настилки и запазване на контактната площ, дори и при преминаване през гьол и шофиране в дъжда.
За да получите нови и оригинални, от фабриките на производителя гуми за джипове General Tire, експертите препоръчват да се доверите на специализираните онлайн магазини. Освен достъпните цени, имате възможност безплатно да се консултирате със специалисти, да получите максимална гаранция, условия за връщане или смяна на покупката. 
Доверявайки се на такъв търговец, вие имате избор от голямо разнообразие от модели за джипове, периодични намаления, бързи доставки и още много предимства.
19.05.2023, 15:08 часа
1047 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha