Кметът на Борован закри общинския турнир по футбол за ученици /снимки/

Кметът на Борован закри общинския турнир по футбол за ученици /снимки/ Днес следобед на стадиона в сeло Борован се проведе финалният мач от общинския турнир по футбол под мотото "Не на насилието и агресията – 2023 г.".
Сили мериха отборите на ОУ  "Св. Св. Кирил и Методий" с. Малорад  и  ОУ  "Св. Св. Кирил и Методий" с. Добролево.
Резултатът от срещата бе 9:0 за състезателите от училището в с. Малорад.
Първото място спечели отборът на Основно училище "Отец Паисий" с. Борован. На второ място се класира отбора на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий"  с. Малорад, а трето място зае отбора на ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" с. Добролево.
Официално турнирът бе закрит от кмета на Община Борован инж. Десислава Тодорова. Тя изрази задоволство от подготовката на участниците. Благодари на техните учители и пожела на всички все така активно да участват в спортния живот на общината. Г-жа Тодорова връчи купи, медали и грамоти, футболни топки на  всеки отбор. На всички футболисти  и на децата от ЦНСТДБУ 1 и 2 в Борован кметът и зам. кметът Илияна Донкова подариха тениски с логото на общината и МКБППМН.
За добрия дух на спортистите и гостите на първенството се погрижиха мажоретните състави при основните учища: "Отец Паисий" - Борован, "Св. Св. Кирил и Методий" с. Малорад и "Св. Св. Кирил и Методий" с. Добролево.
19.05.2023, 18:49 часа
699 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha