Врачанското село Ослен Криводол кани доброволци за подготовка на фестивал

Врачанското село Ослен Криводол кани доброволци за подготовка на фестивал Доброволчески лагер за предстоящия фестивал "Ослен Фест" ще има от 8 юни във врачанското селото Ослен Криводол.
"Идеята е доброволците да помогнат в подготовката и изграждането на лагера, в който ще могат да отседнат гостите на фестивала. Работата е много, но когато е съвместна, тя е вдъхновяваща", казва един от организаторите на фестивала Невена Йовчева.
"Подготовката върви добре. Подготвяме самото пространство, имаме време да съберем екип от млади хора, имаме нови идеи за детския кът, подготвяме и къмпинга, където ще има топла вода, интернет. Тази година ще имаме международен участник, от Испания, който свири на ситар.
Това е много вдъхновяващ процес и е полезен за нас. Приемаме и приветстваме, и каним доброволци. Осъзнахме, че подготовката за фестивала е много важна.
От 8 юни е отворен доброволческият ни лагер. На страницата ни във Фейсбук "Oslen Fest" може да намерите повече подробности. И не само ще помагат, но и ще научат от нашите ръководители много неща. Организационни умения могат да се предадат също. Има форма за включване и ще се радваме на всички съмишленици, и заедно да направим тази подготовка", допълни тя.
Второто издание на "Ослен Фест" e от 15-и до 18-и юни. Той ще включва музикална, творческа и детска програма. От 19-и до 25-и юни се предвиждат занимания за възстановяване на изворчета и създаване на горски еко пътеки.
23.05.2023, 16:03 часа
527 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha