Служители на АЕЦ и ДП РАО се включиха в инициативата „Да изчистим община Козлодуй заедно” /снимки/

Служители на АЕЦ и ДП РАО се включиха в инициативата „Да изчистим община Козлодуй заедно” /снимки/ Служители на общинска администрация, Общинско предприятие „Комунална дейност”, ОП „Стопанска дейност и реклама”, служители от АЕЦ „Козлодуй”, ДП РАО, от кметствата по населените места (с. Хърлец, с. Гложене, с. Бутан и с. Крива бара), училища, детски градини, пенсионерски клубове участваха в акция по почистване на града и населените места на територията на общината.
Кметът на община Козлодуй, Маринела Николова и секретарят на Община Козлодуй, Лиляна Рашкова, също се включиха в почистването на града.
Бяха почистени градските площи: от входа на Козлодуй до ресторант „Бриз”, територията около Дом на Енергетика, зоната за отдих и спорт – Дигата, териториите около училищата, детските градини, автогарата и детската кухня. По време на инициативата бяха събрани листа и отпадъци, бяха отстранени храсти и бяха окастрени дървета.
АЕЦ „Козлодуй”, освен човешки ресурс, осигури моторни коси, храсторези за почистване на зеления отпадък, камиони, както и – чували, ръкавици и минерална вода.
ДП РАО също се включиха активно в почистването, като осигуриха допълнително чували, ръкавици и минерална вода.
Лична отговорност на всеки един от нас, като граждани, е нашата община да бъде чиста и ежедневно да се грижим за природата, за опазването на околната среда.
24.05.2023, 17:15 часа
1063 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha