Димо Гяуров: Дълбоката държава управлява обществото в България

Димо Гяуров: Дълбоката държава управлява обществото в България "Дълбоката държава управлява обществото в България. На мен ми се струва, че няма защо да бъдем изненадани, това не е нищо ново. Никой не ни е виновен за това. Ние всички граждани с поведението си, с избирателната активност, сме причина да се случва това",заяви пред "Евронюз България" Димо Гяуров,бившият директор на Националната разузнавателна служба.
"Не бих казал, че мандатът все още не е връчен е лошо за първите две политически сили, напротив, това време им е необходимо, защото те все още не са готови. Съставът на бъдещия кабинет все още не е много избистрен и те опират не само до това дали да има министри от страна на ГЕРБ. Сигурното е, че и двете страни ще извлекат негативи от всичко случващо се", коментира още Гяуров.
Той припомни, че Радостин Василев напусна групата на „Има такъв народ“ миналата година по подобен начин и изрази почуда защо „Продължаваме промяната“ са изненадани от действията на Василев.
Не изключвам възможността някой да се възползва от тези особености на г-н Радостин Василев и да го мотивира да изнася тази информация точно с цел да не се състави кабинет. Ако някоя служба или представители на службите имат отношение към това, подозирам, че никога няма да стане известно на широката публика.
Снощи г-н Петков говори за дълбоката държава, но това не са непременно службите, а по-скоро представители на службите или бивши сътрудници на службите, обвързани с едни по-широки икономически и олигархични интереси, каза още Димо Гяуров.
26.05.2023, 14:46 часа
415 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha