Иван Демерджиев: МВР няма да участва във войната между институциите

Иван Демерджиев: МВР няма да участва във войната между институциите "Министерството на вътрешните работи няма да участва нито във войни между отделните институции, нито ще участва във войни между политици и други институции", заяви министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев.
Вътрешният министър обяви, че със заповед на главния секретар на територията на цялата страна тече операция срещу криминалния контингент.
Демерджиев коментира и убийството в ЮАР.
„По повод на убийството на Красимир Каменов-Къро, съпругата му и още две лица в ЮАР и ние вчера сутринта научихме за това, искам да внеса няколко уточнения. Още сутринта МВР предприе действия да придобие цялата информация по този случай по официални канали със съдействието на МВнР. В момента сме в комуникация с властите в ЮАР“, каза той.
"Имаме уверение, че ще бъде допуснат наш представител, който да се запознае на място със ситуацията и с хода на разследването", съобщи Демерджиев и добави, че също така имат уверението, че ще получат цялата информация, касаеща това разследване.
26.05.2023, 15:29 часа
744 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha