Детска градина "Тошка Петрова" в Борован отбеляза 50-годишнина /снимки/

Детска градина "Тошка Петрова" в Борован отбеляза 50-годишнина /снимки/ Децата и педагогическия колектив на детската градина "Тошка Петрова" в Борован отбелязаха с много песни и танци 50-годишнината от откриването на детското учебно заведение и на което през 2012 г. е отворил врати филиал в Нивянин. Гости на тържеството бяха кметът на Община Борован инж. Десислава Тодорова, Зам.-кметът Илияна Донкова, носителят на Националната награда за патриотична поезия "Иван Нивянин" 2023 г. поет Светослав Пенев, Веска Янакиева – директор на детска градина от Варна, директори на детските градини и основните училища от общината, представители от ЦНСТДБУ в Борован, както и родители.
Инж. Тодорова поздрави присъстващите с думите: " Скъпи учители, бъдете здрави, вдъхновени и сплотени. Работете все така всеотдайно, с професионализъм и творческо вдъхновение за отглеждането и възпитанието на нашите деца.
Мили деца, бъдете весели в игрите и прилежни в заниманията, защото тук създавате своите първи приятелства и ще запалите пламъчето на любознателността. Бъдете смели, упорити и щастливи!
Уважаеми родители, нека бъдем достоен пример за децата си! Да продължим да бъдем до тях по пътя им напред и нагоре! Честит празник!".
Кметът на Борован зарадва всички деца с пакети с лакомства и подарък за детската градина. 
26.05.2023, 16:45 часа
876 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha