Триумф за Маринела Николова! Кметът на Козлодуй спечели дело срещу Румен Маноев

Триумф за Маринела Николова! Кметът на Козлодуй спечели дело срещу Румен Маноев Кметът на Козлодуй Маринела Николова е спечелила дело срещу своя предшественик Румен Маноев. Новината съобщи самата тя в своя профил във фейсбук.
Публикуваме пълния текст на победителката в спора Маринела Николова:
"Днес, за пореден път, получих ясно доказателство, че работя в правилна посока. 
Точно на днешния, празничен за Козлодуй ден, получих информация, че Окръжен съд  Монтана е потвърдил решение на Районен съд Козлодуй, в което считат, че нямам вина по отношение на твърдения на моя предшественик, че съм го оклеветила. Два независими съдебни органа потвърждават едно и също – нямам вина. Решението е окончателно и не подлежи на обжалване. Разноските по делото ще бъдат заплатени от моя предшественик. 
Всъщност става дума за телевизионното предаване „Следите остават“, което беше излъчено в началото на 2021 година. Тогава изнесохме факти, че, в периода 2013-2015 г., бившият кмет е сключвал договори за срочен депозит на свободни местни приходи на Общината без решение на Общинския съвет, като полагащите се лихви не са преведени на Общината и липсват. По темата има сигнал до главния прокурор и доклад от Агенцията за държавна и финансова инспекция. 
След предаването моят предшественик заведе дело за клевета, което в Районен съд Козлодуй беше спечелено от мен. Последва жалба и Окръжен съд Монтана отново потвърди невинността ми.
За пореден път справедливостта възтържествува и аз съм спокойна, че решенията, които вземам, са само и единствено в полза на Вас, моите съграждани.
Да сме живи и здрави всички и обещавам, че ще продължавам да влагам любов и сърце във всяко свое действие!"
30.05.2023, 18:29 часа
3246 2
Коментари

мито теслата

30.05.2023, 19:48 часа
Да почерпи утре в общината с уиски и водка много ми се пие.

Румен

30.05.2023, 18:48 часа
Това дело е толкова елементарно за глупавата постъпка на Маноев.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha