Видин ми е джунглата! Деца се губят в избуяла трева на площадка в града /снимки/

Видин ми е джунглата! Деца се губят в избуяла трева на площадка в града /снимки/ Трева в площадка във Видин е по-висока от играещите там деца, научи агенция BulNews. За поредното безхаберие в града сигнализира будна гражданка. 
Росица Еремиева е качила няколко снимки като пост в страницата „Гражданско Движение - АЗ ОБИЧАМ ВИДИН“. На кадрите се вижда детска площадка в комплекс „Крум Бъчваров“ в областния град. От фотосите става ясно, че обособеното за игра на деца пространство не е поддържано от дълго време. Вижда се израсналата трева, която не е окосена и е избила покрай всяко съоръжение. 
Според жената, качила поста в социалната мрежа, осмелилите се да играят там деца са по-ниски от тревата и не се виждат от нея. Освен всичко това, според подателката на сигнала, кърлежите в района се събирали на „рояци“, които лазят не само децата, но и домашните любимци на хората, разхождащи ги край обособеното място.
Постът на Росица Еремиева е насочен към Община Видин и тя държи местната администрация да вземе отношение по въпроса, който касае децата на един цял квартал.
„Това е безобразие“, категорична е видинчанката, която се надява някой от екипа на спящия Цветан Ценков да вземе под внимание нейния сигнал. 
01.06.2023, 08:50 часа
1036 1
Коментари

и в Мездра е зле

01.06.2023, 11:27 часа
А в Мездра да не е по-различно!Кмет от 20 години, не избиран от никого, но печели избори. Сега сина му ще го заместел да продължат далаверките. Града тъне в мизерия обезлюден.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha