Бъдете отворени за нещо различно! 8 безценни съвета за по-добър секс

Бъдете отворени за нещо различно! 8 безценни съвета за по-добър секс Макар и общуването под завивките да е нещо съвсем лично и деликатно, във никакъв случай не бива да допускаме да се оставим на течението и да се лишим от знания и усъвършенстване в тази област.
В следващите редове ви предлагаме няколко топ съвета, с чиято помощ ще направите секса с партньора си още по-добър. Ето ги и тях:

Насрочете си среща
Сигурно ви се струва доста странно да си уговорите ден, в който да правите секс. Но замислете се – какъв е шансът това да стане без планиране и подготовка? Ако имате деца тази задача става още по-голямо предизвикателство. Щом можете да планирате всичко останало, защо да не можете да насрочите и това? Отбележете си датата в календара и се подгответе предварително, че това ще бъде вашият ден. Нека друг поеме грижите за децата и домакинството, а това, което се изисква от вас е да облечете най-палавото си облекло и да бъдете в настроение за приключения! Ако имате възможност, резервирайте си ресторант за обяд или вечеря. Със сигурност в този ден ще се преоткриете с партньора си.

Забравете за “нормалното”
Спалнята е последното място, където да робувате на предразсъдъци. По време на секс, можете да опитате да предложите нещо малко по-щуро на партньора си и да видите каква би била неговата реакция. Можете с изненада да установите, че това доставя и на двама ви удоволствие. В любовните отношения всичко е позволено – анален секс, връзване, мастурбация, гледане на филми за възрастни – разбира се, в граници, които удовлетворяват и двете страни.

Дайте насоки на партньора си
Макар и мъжете да не обичат винаги да бъдат насочвани, това със сигурност не е така в този случай. Съветваме ви да забравите за заповедническия тон (освен ако това не възбужда партньора ви, разбира се) и да го насочите какво точно ви доставя удоволствие.

Починете си преди секс
Със сигурност ежедневието на всяка жена е достатъчно натоварено – жонглирането с работните задачи, домакинството, работата, децата и какво ли още не… Ако искате да имате настроение за креватни представяния, уверете се, че наистина сте си починали. Ако трябва – дори дремнете.

Създайте си атмосфера
Ако ви е трудно да се отпуснете, постарайте се да си създадете подходящо настроение. За това със сигурност ще допринесе и атмосферата. Приглушете светлината, запалете няколко ароматни свещи, пуснете секси мелодия. Ако имате време, вземете си душ и сменете ежедневните дрехи с нещо по-секси. Чифт обувки на ток и фигурален чорапогащник ще ви свършат отлична работа.

Фокусирайте се върху качеството, а не количеството
Опитайте се да избягате от нормите и строгите определения. Не се сравнявайте с приятелки или познати. Това, че те твърдят, че прекарват по цели нощи под завивките, не означава, че непременно е така. Всяка двойка има свои ритъм. Най-важното е да вие и вашият партньор да сте удовлетворени от вашето сексуално общуване. Запомнете, че качеството е по-важно от количеството.

Спортувайте
Вероятно на първо четене този съвет ви изглежда нелогичен, но когато спортувате, тялото ви освобождава ендорфини и други хормони, които ви помагат да възстановите връзката със собственото си тяло. С напредването на възрастта, редовните физически упражнения могат да повишат сексуалното желание, особено сред нежния пол.

Бъдете отворени за промяна
Може би когато сте били по-млади сте очаквали, че ще правите секс по един и същи начин. С времето обаче, навярно сте разбрали, че това не е така. Ето защо, бъдете готови да се променяте и да задоволявате желанията си към настоящия момент. Вместо да намалите или съвсем да спрете да правите секс, открийте нови начини, чрез които вие и вашия партньор да си доставяте взаимно удоволствие.
07.06.2023, 10:00 часа
691 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha