Това са най-популярните фетиши през 2023 г.

Това са най-популярните фетиши през 2023 г. Фетишът е предизвикване на сексуална възбуда в отговор на обект или част от тялото, които не са типично сексуални и е по-често срещано при мъжете.
Много хора с фетиши трябва да имат обекта на своята възбуда под ръка или да си го фантазират, сами или с партньор, за да се възбудят или достигнат кулминация. Обектите на вълнение могат да бъдат различни, а от началото на тази година някои се откроиха, съдейки по най-много търсения в Google.
Кои са 5-те най-търсени фетиши в Google от началото на годината.

Крака
Фетишите на краката са най-често търсените в Google. Това може да се дължи отчасти на факта, че в тази категория е всичко, свързано с долните крайници - обувки, чорапи, обожание на краката, масаж на краката, смучене на пръсти и др. Този фетиш може да бъде изразен по различни начини, така че някои хора се възбуждат само като гледат краката си. Други предпочитат да държат краката си в чорапи или обувки. Други обичат да ближат краката и/или пръстите си.

Бельо
Както при много други, фетишът с бикини може да включва сексуална възбуда от вида, усещането или дори миризмата на бикини (особено носени). Някои мъже обичат да носят бикини, предназначени за жени, защото гледката или усещането от носенето на дамско бельо или мисълта да бъдат видени или хванати могат да бъдат вълнуващи. Някои хора се възбуждат само от бикини или предпочитат да видят бикини на някой, което ги възбужда.

Високи токчета
Както при дрехите като бикини, някои хора се наслаждават на външния вид или усещането на високите токчета. Някои мъже обичат да носят обувки, първоначално предназначени за жени. Някои се вълнуват само от вида на определени обувки, а други предпочитат да видят високи токчета на дама.

Найлонови чорапи и жартиери
Чорапи, чорапогащници и жартиери също са доста чести търсения. Този фетиш може да включва носенето на чорапи по време на сексуална активност, носенето им като форма на подчинение или унижение или дори разкъсването или връзването с тях.

Фетиш на ръцете
Фетишите на ръцете са по-рядко срещани от фетишите на краката, но все пак не са рядкост. Фетишът на ръцете може да включва привличане към пръстите, дланта или ноктите или специфични действия, извършвани от ръцете, колкото и необичайно да звучи на мнозина. Фетишът може да се реализира в пряка сексуална активност или да не е пряко свързан с нея, като сушене на дрехи или извършване на несексуална дейност с ръце.
07.06.2023, 11:00 часа
479 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha